سایر تجهیزات اطفای حریق

بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی به همراه تابلو برق عادل

از {{model.count}}
تعداد
نوع
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

پمپ های آتشنشانی یکی از مهم ترین بخش ها در تجهیزات آتش نشانی اطفای حریق نصب شده در یک مجموعه بوده و ضروری می باشند. پمپ های آتش نشانی انواع و ظرفیت های مختلفی دارند. پمپ های آتش نشانی ضمن اتصال به مخزن ذخیره، آب مورد نیاز سیستم اطفای حریق مجموعه و همچنین آتش نشانان را تامین می نمایند. محدوده ظرفیت پمپ های آتش نشانی از gpm 25 تا gpm 5000 و بیشتر و محدوده فشار آنها از psi 50 تا 250 psi و بیشتر تغییر می کند. این پمپ ها معمولاً از نوع گریز از مرکز می باشند. بطور کلی کلمه بوستر (booster) به معنی تقویت کننده است و بوستر پمپ به یک یا مجموعه ای از چند الکترو پمپ گفته می شود که بصورت موازی توسط لوله کشی های مورد نیاز و دیگر تجهیزات مربوطه بر روی شاسی مناسب به یکدیگر متصل می شوند تا میزان آب مصرفی و فشارآب مورد نیاز برای سیستم آبرسانی یا آتش نشانی را تأمین نمایند.

تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

7 روز ضمانت بازگشت

7 روز ضمانت بازگشت

تضمین بهترین قیمت

تضمین بهترین قیمت

ارسال به سراسر ایران

ارسال به سراسر ایران

از طریق تیپاکس و باربری به صورت هزینه پس کرایه

محصولات مرتبط

بوستر پمپ ها صرف نظر از نوع کاربری، فشار کار، تعداد پمپ ها و ... معمولاً در دو نوع دور ثابت و دور متغیر تولید می گردند.
در بوستر پمپ های آبرسانی معمولاً بمنظور جلوگیری از ضربه الکتریکی و مکانیکی اولیه در زمان استارت پمپ از اینورتر (inverter) که باعث راه اندازی آرام الکتروموتور از دور کم و به تدریج افزایش دور و قدرت پمپ میگردد استفاده میشود همچنین در صورتی که با تکمیل توان پمپ در حداکثر دور حجم آبدهی و یا فشار آب کافی نباشد پمپ دوم بطور اتوماتیک وارد مدار میشود.
همچنین در بوستر پمپ های آبرسانی که دائماً در حال کار هستند و یا در بوستر پمپ های دیگر ، مورد استفاده در صنعت و کشاورزی، از سیستم PLC جهت تغییر استارت نوبتی پمپ ها استفاده میگردد. به سیستم تعیین کننده نوبت استارت پمپ های بوستر Change Over میگویند.

ویژگی های بوستر پمپ

  • دارای الکتروموتور با دور 2900 rpm یا 1450 rpm می باشند.
  • استفاده از الکتروپمپ های با گارانتی و اصالت
  • کارکرد با برق یک یا 3 فاز بر اساس توان الکتروپمپ .
  • دارای شیرفلکه ها و شیر یکطرفه های با کیفیت و به تعداد مناسب پمپ ها می باشند.
  • پمپ ها روی شاسی و شاسی ها روی کلاف اصلی قرار گرفته اند.
  • در ساخت کلیه کلکتورهای بوستر پمپ های آبرسانی از لوله های گالوانیزه با قطر مناسب استفاده می شود.
  • پیچ و مهره گالوانیزه و شاسی روی کف اصلی

پمپ اصلی (MAIN PUMP):

پمپ یا پمپ هایی که وظیفه تأمین هد و دبی کل سیستم آبرسانی یا آتش نشانی را بر عهده دارند.

پمپ جوکی (JOCKEY PUMP):

هنگامی که دبی مورد نیاز یک سیستم زیاد باشد معمولاً از پمپ های بزرگ استفاده میگردد، به تبع آن الکتروموتورهای مربوطه نیز انرژی زیادی برای به حرکت درآوردن پمپ نیاز دارند. از طرف دیگر در الگوی مصرف نیز زمانهایی وجود دارد که درخواست دبی کم باشد و میتوان این دبی را با یک پمپ کوچک تأمین کرد و نیازی به استفاده از پمپ بزرگ نیست به همین دلیل برای صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین کاهش استهلاک پمپ های بزرگ، پمپی با ظرفیت آبدهی کمتر از پمپ های اصلی در نظر می گیرند تا برای مصارف کم، فقط این پمپ کوچک روشن شود و نیاز سیستم را برآورده نماید. نام این پمپ، جوکی پمپ یا پمپ پیشرو است . برای حالتی که نشتی در سیستم آبرسانی، آبریزش در پمپ ها و افت تدریجی فشار در سیستم وجود دارد نیز از پمپ جوکی برای تأمین فشار استفاده می نمایند. (در بوستر پمپ های دور متغیر نیازی به استفاده از جوکی پمپ نمی باشد.)

پمپ رزرو (STANDBY PUMP):

معمولاً در ساختمان های عمومی، مهم و حساسی که تأمین آبرسانی دائم و بی وقفه در آنها امری حیاتی و ضروری است و هرگونه وقفه در آن سبب بروز مشکلات عدیده ای میشود (مانند هتل ها، بیمارستانها، کارخانجات و...) پمپی را به عنوان رزرو در نظر می گیرند تا درصورت خراب شدن یا توقف یکی از پمپ ها این پمپ وارد مدار شود و وقفه ای در آبرسانی ایجاد نگردد.

تعداد پمپ
2 عدد پمپ اصلی به همراه یک پمپ جوکی
تولید کننده پمپ
پمپیران، پنتاکس
حداکثر هد (m)
بنا به سفارش، تا 120 متر
حداکثردبی (m3/hr)
بنا به سفارش تا 114

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...